Hulpdiensten rukken uit voor achtergelaten driewieler Korendijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De hulpdiensten zijn woensdagavond uitgerukt voor een mogelijk kind te water aan de Korendijk. Aldaar had een passant een driewielertje aangetroffen waar geen kind meer bij aanwezig was. De brandweer nam het zekere voor het onzekere en terwijl het kind in de omgeving werd gezocht werd de sloot met duikers afgespeurd.

Enige tijd later kwam de vader van het kind aanlopen en vertelde dat het kind verderop was gaan spelen. Zijn fiets had hij achtergelaten. Toen agenten het verhaal controleerden keerden alle hulpdiensten weer huiswaarts.

Foto : Ad Staal

IMG-20140903-WA0024 IMG-20140903-WA0030

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd