Hulpdiensten rukken uit voor achtergelaten driewieler Korendijk Rotterdam

woensdag 3 september 2014 22:44

Rotterdam – De hulpdiensten zijn woensdagavond uitgerukt voor een mogelijk kind te water aan de Korendijk. Aldaar had een passant een driewielertje aangetroffen waar geen kind meer bij aanwezig was. De brandweer nam het zekere voor het onzekere en terwijl het kind in de omgeving werd gezocht werd de sloot met duikers afgespeurd.

Enige tijd later kwam de vader van het kind aanlopen en vertelde dat het kind verderop was gaan spelen. Zijn fiets had hij achtergelaten. Toen agenten het verhaal controleerden keerden alle hulpdiensten weer huiswaarts.

Foto : Ad Staal

IMG-20140903-WA0024 IMG-20140903-WA0030

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hulpdiensten rukken uit voor achtergelaten driewieler Korendijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De hulpdiensten zijn woensdagavond uitgerukt voor een mogelijk kind te water aan de Korendijk. Aldaar had een passant een driewielertje aangetroffen waar geen kind meer bij aanwezig was. De brandweer nam het zekere voor het onzekere en terwijl het kind in de omgeving werd gezocht werd de sloot met duikers afgespeurd.

Enige tijd later kwam de vader van het kind aanlopen en vertelde dat het kind verderop was gaan spelen. Zijn fiets had hij achtergelaten. Toen agenten het verhaal controleerden keerden alle hulpdiensten weer huiswaarts.

Foto : Ad Staal

IMG-20140903-WA0024 IMG-20140903-WA0030

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!