Schietpartij zonder gewonden Erasmusstraat Rotterdam

woensdag 3 september 2014 07:50
Joëy Heijstek

Rotterdam – De politie onderzoekt een schietincident op de kruising Erasmusstraat met de Tollensstraat in het Oude Noorden. Vannacht werden er mogelijk meerdere schoten gelost maar er vielen geen gewonden.

De politie heeft ter plaatse de omgeving onderzocht. Er zijn geen sporen gevonden van een impact op een object. Het is niet bekend wie de schoten heeft afgevuurd en of dit gericht was tegen een persoon.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Schietpartij zonder gewonden Erasmusstraat Rotterdam
Schrijver:

 

Joëy Heijstek 

Rotterdam – De politie onderzoekt een schietincident op de kruising Erasmusstraat met de Tollensstraat in het Oude Noorden. Vannacht werden er mogelijk meerdere schoten gelost maar er vielen geen gewonden.

De politie heeft ter plaatse de omgeving onderzocht. Er zijn geen sporen gevonden van een impact op een object. Het is niet bekend wie de schoten heeft afgevuurd en of dit gericht was tegen een persoon.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!