Poes Snoezzie in brand gestoken Waaierdans Capelle aan den IJssel [VIDEO]

Capelle aan den IJssel – De politie is naarstig op zoek naar de dader van een bizarre verminking in de Dansenbuurt. Poes Snoezzieis is maandagmiddag zwaar mishandeld thuisgekomen bij zijn baasjes aan de Waaierdans in de wijk Schollevaar. Snoezzie kwam krijsend binnen en vluchtte direct naar boven. Toen haar baasje ging kijken bij de poes bleek ze zwaar mishandeld te zijn aan haar staart. Iemand bleek haar staart in de brand te hebben gestoken.

Ze bedacht zich geen moment en ging naar de dierenarts. Die vertelde dat de staart gedeeltelijk geamputeerd moet worden. Moeder Anja die snoezzie voor haar dochter verzorgt is kwaad. Wie doet nou zoiets? Als je er last van hebt kom dan gewoon aan de deur. Ze hoopt dat de dader(s) zich snel meld(en). Ook hoopt ze dat er een getuige is geweest of iemand die iets durft te zeggen. De gouden tip wordt beloond met 450 euro. Getuigen kunnen zich melden bij Handhaving Capelle aan den Ijssel op (010) 2848111 of via de Dierenpolitie met nummer 144 en vraag naar de Eenheid Rotterdam District Noord.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_2457kl IMG_2459kl IMG_2465kl IMG_2466kl

Bwh8DhTIMAArmNo

 

Poes Snoezzie in brand gestoken Waaierdans Capelle aan den IJssel [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie is naarstig op zoek naar de dader van een bizarre verminking in de Dansenbuurt. Poes Snoezzieis is maandagmiddag zwaar mishandeld thuisgekomen bij zijn baasjes aan de Waaierdans in de wijk Schollevaar. Snoezzie kwam krijsend binnen en vluchtte direct naar boven. Toen haar baasje ging kijken bij de poes bleek ze zwaar mishandeld te zijn aan haar staart. Iemand bleek haar staart in de brand te hebben gestoken.

Ze bedacht zich geen moment en ging naar de dierenarts. Die vertelde dat de staart gedeeltelijk geamputeerd moet worden. Moeder Anja die snoezzie voor haar dochter verzorgt is kwaad. Wie doet nou zoiets? Als je er last van hebt kom dan gewoon aan de deur. Ze hoopt dat de dader(s) zich snel meld(en). Ook hoopt ze dat er een getuige is geweest of iemand die iets durft te zeggen. De gouden tip wordt beloond met 450 euro. Getuigen kunnen zich melden bij Handhaving Capelle aan den Ijssel op (010) 2848111 of via de Dierenpolitie met nummer 144 en vraag naar de Eenheid Rotterdam District Noord.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_2457kl IMG_2459kl IMG_2465kl IMG_2466kl

Bwh8DhTIMAArmNo

 

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Rotterdam - Bewoners van een woning aan de Vigohof in Rotterdam hebben vannacht omstreeks 04.00 uur twee inbrekers overlopen. De mannen hadden net ingebroken en kwamen de bewoners tege, er ontstond een worsteling waarop de verdachte  er vandoor ging. De politie is op...

Dossier : Coronavirus in Nederland

Dossier : Coronavirus in Nederland

Het Coronavirus houdt Nederland inmiddels al ruim een maand in zijn greep, er zijn veel mensen die ziek worden en de overheid heeft hiervoor de nodige maatregelen genomen. Net als de afgelopen dagen door het RIVM is gemeld, neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!