Poes Snoezzie in brand gestoken Waaierdans Capelle aan den IJssel [VIDEO]

woensdag 3 september 2014 11:53

Capelle aan den IJssel – De politie is naarstig op zoek naar de dader van een bizarre verminking in de Dansenbuurt. Poes Snoezzieis is maandagmiddag zwaar mishandeld thuisgekomen bij zijn baasjes aan de Waaierdans in de wijk Schollevaar. Snoezzie kwam krijsend binnen en vluchtte direct naar boven. Toen haar baasje ging kijken bij de poes bleek ze zwaar mishandeld te zijn aan haar staart. Iemand bleek haar staart in de brand te hebben gestoken.

Ze bedacht zich geen moment en ging naar de dierenarts. Die vertelde dat de staart gedeeltelijk geamputeerd moet worden. Moeder Anja die snoezzie voor haar dochter verzorgt is kwaad. Wie doet nou zoiets? Als je er last van hebt kom dan gewoon aan de deur. Ze hoopt dat de dader(s) zich snel meld(en). Ook hoopt ze dat er een getuige is geweest of iemand die iets durft te zeggen. De gouden tip wordt beloond met 450 euro. Getuigen kunnen zich melden bij Handhaving Capelle aan den Ijssel op (010) 2848111 of via de Dierenpolitie met nummer 144 en vraag naar de Eenheid Rotterdam District Noord.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_2457kl IMG_2459kl IMG_2465kl IMG_2466kl

Bwh8DhTIMAArmNo

 

0 reacties

Poes Snoezzie in brand gestoken Waaierdans Capelle aan den IJssel [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie is naarstig op zoek naar de dader van een bizarre verminking in de Dansenbuurt. Poes Snoezzieis is maandagmiddag zwaar mishandeld thuisgekomen bij zijn baasjes aan de Waaierdans in de wijk Schollevaar. Snoezzie kwam krijsend binnen en vluchtte direct naar boven. Toen haar baasje ging kijken bij de poes bleek ze zwaar mishandeld te zijn aan haar staart. Iemand bleek haar staart in de brand te hebben gestoken.

Ze bedacht zich geen moment en ging naar de dierenarts. Die vertelde dat de staart gedeeltelijk geamputeerd moet worden. Moeder Anja die snoezzie voor haar dochter verzorgt is kwaad. Wie doet nou zoiets? Als je er last van hebt kom dan gewoon aan de deur. Ze hoopt dat de dader(s) zich snel meld(en). Ook hoopt ze dat er een getuige is geweest of iemand die iets durft te zeggen. De gouden tip wordt beloond met 450 euro. Getuigen kunnen zich melden bij Handhaving Capelle aan den Ijssel op (010) 2848111 of via de Dierenpolitie met nummer 144 en vraag naar de Eenheid Rotterdam District Noord.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_2457kl IMG_2459kl IMG_2465kl IMG_2466kl

Bwh8DhTIMAArmNo

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!