Aanrijding in de tunnelbak van de Europaweg Zoetermeer

donderdag 4 september 2014 20:26

Zoetermeer – Op donderdag  4 september heeft er in de tunnelbak aan de Europaweg in Zoetermeer een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist botste door onbekende oorzaak tegen een muur. De brandweer is ook ter plaatste gekomen voor een mogelijke beknelling maar hoefde alleen hand en spandiensten te verlenen. Een ambulance heeft de automobilist vervoerd naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Foto’s: Rick Juffermans

 

DSC00151 DSC00152 DSC00153 DSC00158

 

0 reacties

Aanrijding in de tunnelbak van de Europaweg Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Op donderdag  4 september heeft er in de tunnelbak aan de Europaweg in Zoetermeer een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist botste door onbekende oorzaak tegen een muur. De brandweer is ook ter plaatste gekomen voor een mogelijke beknelling maar hoefde alleen hand en spandiensten te verlenen. Een ambulance heeft de automobilist vervoerd naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Foto’s: Rick Juffermans

 

DSC00151 DSC00152 DSC00153 DSC00158

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!