Man probeert conducteur RET te beroven Hoge Filterweg Rotterdam

donderdag 4 september 2014 13:38

Rotterdam – De politie is donderdagmiddag met diverse eenheden op zoek geweest naar de dader van een poging tot beroving aan de Hoge Filterweg. Een RET conducteur werd hier bij eindhalte van lijn 21 en 24 belaagd door een man op een fiets, mogelijk probeerde hij de conducteur te beroven, of dit daadwerkelijk is gelukt is niet bekend.

Na het incident vluchtte de man op zijn fiets weg in de richting van de Schaardijk richting de van Brienenoordbrug. Tijdens de beroving droeg de verdachte een zwarte trainingsbroek met witte strepen, mogelijk van het merk Adidas. Ook droeg hij een zwarte trui en een capuchon, indien u meer informatie heeft over de dader neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

0 reacties

Man probeert conducteur RET te beroven Hoge Filterweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is donderdagmiddag met diverse eenheden op zoek geweest naar de dader van een poging tot beroving aan de Hoge Filterweg. Een RET conducteur werd hier bij eindhalte van lijn 21 en 24 belaagd door een man op een fiets, mogelijk probeerde hij de conducteur te beroven, of dit daadwerkelijk is gelukt is niet bekend.

Na het incident vluchtte de man op zijn fiets weg in de richting van de Schaardijk richting de van Brienenoordbrug. Tijdens de beroving droeg de verdachte een zwarte trainingsbroek met witte strepen, mogelijk van het merk Adidas. Ook droeg hij een zwarte trui en een capuchon, indien u meer informatie heeft over de dader neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!