Verwarde man verzet zich tijdens aanhouding Voorschoterlaan Rotterdam

donderdag 4 september 2014 19:16

Rotterdam – Donderdagavond 4 september is de brandweer omstreeks 19:22 uur gealarmeerd voor een melding van een gaslucht in een woning op de Voorschoterlaan te Rotterdam. De brandweer stelde samen met de politie ter plaatse een onderzoek in. Nadat de politie bij de betreffende woning had aangeklopt deed de bewoner open die nogal verward overkwam en geen zin had om met de politie te praten. De bewoner wilde de deur weer dicht doen en is toen door de politie met gepast geweld naar buiten getrokken en voor belemmering aangehouden.

 

Na grondig onderzoek door de brandweer is de betreffende woning vrijgegeven, ten tijde van het incident is de Voorschoterlaan vanaf de kruising Lusthofstraat in de richting van de Oostzeedijk Beneden voor al het verkeer afgesloten geweest inclusief het trottoir aan de overzijde van de betreffende woning. Omstreeks 19:53 uur is de Voorschoterlaan voor al het verkeer weer vrijgegeven, tegen de verwarde man zullen de nodige maatregelen worden getroffen middels hulpinstanties.

IMG-20140904-WA0097 IMG-20140904-WA0098 IMG-20140904-WA0100

 

0 reacties

Verwarde man verzet zich tijdens aanhouding Voorschoterlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdagavond 4 september is de brandweer omstreeks 19:22 uur gealarmeerd voor een melding van een gaslucht in een woning op de Voorschoterlaan te Rotterdam. De brandweer stelde samen met de politie ter plaatse een onderzoek in. Nadat de politie bij de betreffende woning had aangeklopt deed de bewoner open die nogal verward overkwam en geen zin had om met de politie te praten. De bewoner wilde de deur weer dicht doen en is toen door de politie met gepast geweld naar buiten getrokken en voor belemmering aangehouden.

 

Na grondig onderzoek door de brandweer is de betreffende woning vrijgegeven, ten tijde van het incident is de Voorschoterlaan vanaf de kruising Lusthofstraat in de richting van de Oostzeedijk Beneden voor al het verkeer afgesloten geweest inclusief het trottoir aan de overzijde van de betreffende woning. Omstreeks 19:53 uur is de Voorschoterlaan voor al het verkeer weer vrijgegeven, tegen de verwarde man zullen de nodige maatregelen worden getroffen middels hulpinstanties.

IMG-20140904-WA0097 IMG-20140904-WA0098 IMG-20140904-WA0100

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!