Politie houdt verdachten aan in gestolen auto na achtervolging Hoofdweg Rotterdam

donderdag 4 september 2014 22:10

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond succesvol de inzittenden van een personenauto aangehouden. De wagen werd gespot en uit controle bleek dat deze gestolen was. De politie gaf een stopteken maar deze werd genegeerd. Met grote snelheid werd er een achtervolging gestart. In een hofje langs de Hoofdweg kon de auto worden klemgereden.

In de omgeving waar de vluchtauto kon worden klemgereden is in ieder geval een aanhouding verricht. Hoeveel arrestaties er verder nog verricht zijn is niet bekend. De auto is weggesleept door een politietakel. De mannen zullen voorlopig vast zitten.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_2474 IMG_2476 IMG_2478 IMG_2486

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verdachten aan in gestolen auto na achtervolging Hoofdweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond succesvol de inzittenden van een personenauto aangehouden. De wagen werd gespot en uit controle bleek dat deze gestolen was. De politie gaf een stopteken maar deze werd genegeerd. Met grote snelheid werd er een achtervolging gestart. In een hofje langs de Hoofdweg kon de auto worden klemgereden.

In de omgeving waar de vluchtauto kon worden klemgereden is in ieder geval een aanhouding verricht. Hoeveel arrestaties er verder nog verricht zijn is niet bekend. De auto is weggesleept door een politietakel. De mannen zullen voorlopig vast zitten.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_2474 IMG_2476 IMG_2478 IMG_2486

 

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Zuidland - Zaterdagmorgen 30 mei rond 2.20 uur was brand ontstaan in een woning aan de Hoofd in Zuidland. Één persoon is bij de brand uit het raam gesprongen, een andere bewoner kon door de brandweer via een ladder gered worden. Beide slachtoffers zijn in de ambulance...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!