Politie vindt stoffelijk overschot in water Middenveer Sliedrecht

donderdag 4 september 2014 08:50

Sliedrecht – De politie heeft woensdagmorgen een stoffelijk overschot aangetroffen in het water aan de Middenveer. Het is niet bekend hoe het slachtoffer in het water terecht is gekomen. De politie doet onderzoek naar het overlijden. Er is nog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie vindt stoffelijk overschot in water Middenveer Sliedrecht
Schrijver:

 

 

Sliedrecht – De politie heeft woensdagmorgen een stoffelijk overschot aangetroffen in het water aan de Middenveer. Het is niet bekend hoe het slachtoffer in het water terecht is gekomen. De politie doet onderzoek naar het overlijden. Er is nog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!