Grote brand in generator Cabot Botlekstraat Rotterdam

vrijdag 5 september 2014 11:05

Rotterdam – De brandweer moest vrijdagochtend  voor een felle brand met groot materieel uitrukken naar de Botlekstraat in het Botlekgebied. Bij het bedrijf Cabot was een fikse brand ontstaan in een generator. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om de brand te bestrijden.

Pas rond het middaguur kon het sein brand meester worden gegeven. Het verkeer op de snelweg A15 en de N15 ondervond geen hinder van de brand. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Er vielen geen gewonden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand in generator Cabot Botlekstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer moest vrijdagochtend  voor een felle brand met groot materieel uitrukken naar de Botlekstraat in het Botlekgebied. Bij het bedrijf Cabot was een fikse brand ontstaan in een generator. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om de brand te bestrijden.

Pas rond het middaguur kon het sein brand meester worden gegeven. Het verkeer op de snelweg A15 en de N15 ondervond geen hinder van de brand. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Er vielen geen gewonden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!