Man aangehouden na beet van politiehond Rico Sapphostraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De brandweer en politie moesten vanmorgen rond 08:15 uur uitrukken voor een brand in een woning aan de Sapphostraat in Lombardijen. Bewoners vertelden dat er gisterenavond rook uit de woning kwam en er luide muziek was te horen.  Nu het in de ochtend wederom raak was ging de politie samen met de brandweer een kijkje nemen. De bewoner van het pand bleek ernstig verward en verzette zich hevig tegen zijn arrestatie. Politiehond Rico werd naar binnen gestuurd en beet hem in zijn arm.

Pas toen gaf de verdachte zich over en kon hij worden aangehouden. Het slachtoffer is aan zijn verwondingen behandeld en zal worden overgedragen aan de professionele hulpverlening. Waarom de man zijn woning in brand probeerde te steken is niet bekend.

Foto’s : IJsselmondenieuws

foto3-1 foto1-2 foto2-1

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd