Vrouw op scootmobiel zwaargewond na ongeval Gerdesiaweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een vrouw op een scootmobiel is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt toen zij met haar scootmobiel op een zebrapad werd aangereden. De vrouw wilde de Gerdesiaweg oversteken en werd vervolgens door een automobilist aangereden. Deze had de vrouw over het hoofd gezien en reed op haar in. De vrouw raakte zwaargewond en moest onder begeleiding van een MMT-arts met een spoedtransport naar het ziekenhuis worden gebracht.

De automobilist is opgevangen door de politie en zal een verklaring moeten afgeven. Vanwege het ongeval was de weg een geruime tijd afgesloten. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld naar de toedracht van het incident.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd