Auto veroorzaakt grote brand in parkeergarage Mijnsherenlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een voertuigbrand is zaterdagmiddag uitgelopen op een “zeer grote brand” in een parkeergarage aan de Mijnsherenlaan. De brandweer ging ter plaatse na een melding van een voertuigbrand, de brand bleek te woeden in de parkeergarage van woonhotel The Queen of South. Omdat de brandende auto dusdanig rookontwikkeling veroorzaakt is er opgeschaald naar het sein “grote brand”.

Met meerdere eenheden is de brandweer ter plaatse om het vuur onder controle te krijgen, de garage heeft plaats voor ongeveer 170 parkeerplekken. Hoe de brand in de auto heeft kunnen ontstaan is niet bekend. De brandweer heeft deuren moeten forceren om de brand te kunnen bereiken, zo laat een politieagent op Twitter weten.

Tevens is het metroverkeer stilgelegd en rijdt tramlijn 2 niet tussen bij Maashaven. Raadpleeg www.ret.nl voor de laatste stand van zaken.

- Advertisement -

Gerelateerd