Gewonde na overval op woning Talmastraat Rotterdam

zaterdag 6 september 2014 08:04

Rotterdam – Bij een overval op een woning is zaterdagochtend één persoon gewond geraakt in de Talmastraat. Rond 07:30 werd de woning overvallen, hierbij werd dusdanig geweld gebruikt dat een aanwezige in de woning gewond raakte. Of er bij de overval iets buit is gemaakt is onbekend, de politie heeft een nader onderzoek ingesteld. Indien u informatie heeft over de overval verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Gewonde na overval op woning Talmastraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een overval op een woning is zaterdagochtend één persoon gewond geraakt in de Talmastraat. Rond 07:30 werd de woning overvallen, hierbij werd dusdanig geweld gebruikt dat een aanwezige in de woning gewond raakte. Of er bij de overval iets buit is gemaakt is onbekend, de politie heeft een nader onderzoek ingesteld. Indien u informatie heeft over de overval verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of Anoniem via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!