Man gewond na steekpartij Schinkelstraat Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is zaterdagavond neergestoken in de Schinkelstraat. Het slachtoffer kreeg ruzie met een nog onbekende verdachte en werd vervolgens op straat neergestoken. Toegesnelde politieagenten boden eerste hulp in afwachting van het ambulancepersoneel. Het slachtoffer werd nog ondersteunend richting de ambulance geholpen maar zakte naast een politieauto in elkaar.

Het slachtoffer is vervolgens op een brancard de ambulance ingegaan. De politie heeft ter plaatse één vrouw gefouilleerd, het is niet bekend of zij iets te maken had met de steekpartij. Het slachtoffer is onder begeleiding van een politieagent naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_2536gpkl IMG_2541gpkl IMG_2543gpkl IMG_2529gpkl

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd