Onderzoek na aantreffen stoffelijk overschot in bosschages Prinses Beatrixlaan Rotterdam

zaterdag 6 september 2014 11:53

Rotterdam – Na het aantreffen van een stoffelijk overschot aan de Prinses Beatrixlaan heeft de politie zaterdagochtend een onderzoek ingesteld. Een voorbijganger trof het stoffelijk overschot aan naast een geparkeerde auto in de bosschages van het ‘Kralingse Bos’. Leden van de Forensische Opsporing zijn ter plaatse om een uitgebreid onderzoek in te stellen, hierbij worden diverse sporen veiliggesteld.

Hoe het slachtoffer om het leven is gekomen zal uit het onderzoek moeten blijken, over de identiteit van het slachtoffer is eveneens nog niets bekend. Vanwege het onderzoek is er een grote afzetting gevormd op de Prinses Beatrixlaan.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5263 DSC_5264 DSC_5266 DSC_5267 DSC_5268 DSC_5269 DSC_5271 DSC_5272

 

0 reacties

Onderzoek na aantreffen stoffelijk overschot in bosschages Prinses Beatrixlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Na het aantreffen van een stoffelijk overschot aan de Prinses Beatrixlaan heeft de politie zaterdagochtend een onderzoek ingesteld. Een voorbijganger trof het stoffelijk overschot aan naast een geparkeerde auto in de bosschages van het ‘Kralingse Bos’. Leden van de Forensische Opsporing zijn ter plaatse om een uitgebreid onderzoek in te stellen, hierbij worden diverse sporen veiliggesteld.

Hoe het slachtoffer om het leven is gekomen zal uit het onderzoek moeten blijken, over de identiteit van het slachtoffer is eveneens nog niets bekend. Vanwege het onderzoek is er een grote afzetting gevormd op de Prinses Beatrixlaan.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5263 DSC_5264 DSC_5266 DSC_5267 DSC_5268 DSC_5269 DSC_5271 DSC_5272

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!