Onderzoek na aantreffen stoffelijk overschot in bosschages Prinses Beatrixlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Na het aantreffen van een stoffelijk overschot aan de Prinses Beatrixlaan heeft de politie zaterdagochtend een onderzoek ingesteld. Een voorbijganger trof het stoffelijk overschot aan naast een geparkeerde auto in de bosschages van het ‘Kralingse Bos’. Leden van de Forensische Opsporing zijn ter plaatse om een uitgebreid onderzoek in te stellen, hierbij worden diverse sporen veiliggesteld.

Hoe het slachtoffer om het leven is gekomen zal uit het onderzoek moeten blijken, over de identiteit van het slachtoffer is eveneens nog niets bekend. Vanwege het onderzoek is er een grote afzetting gevormd op de Prinses Beatrixlaan.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5263 DSC_5264 DSC_5266 DSC_5267 DSC_5268 DSC_5269 DSC_5271 DSC_5272

- Advertisement -

Gerelateerd