Ruim 95.000 bezoekers naar Flikkendag Maastricht

zaterdag 6 september 2014 15:38

Maastricht – Ruim 95.000 mensen hebben zaterdag de Flikkendag in Maastricht een bezoekje gebracht. Ruim 15.000 mensen meer dan twee jaar geleden. Op deze dag waren onder andere hoofdrolspelers van de politieserie “Flikken Maastricht” aanwezig. Zo waren Victor reinier En Angela Schijf aanwezig en was er tijd voor wat fans om op de foto te gaan. Naast het thema van de serie die centraal staat voor deze dagen waren ook de hulpdiensten aanwezig.

Zo was de brandweer en de politie ook in grote getale aanwezig om het publiek te vermaken. Op het water werden er eveneens wat demonstraties gegeven. Het grootste klapstuk van deze dag was toch echt wel de personages van de politieserie.

Foto’s : Dave Minderman

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ruim 95.000 bezoekers naar Flikkendag Maastricht
Schrijver:

 

 

Maastricht – Ruim 95.000 mensen hebben zaterdag de Flikkendag in Maastricht een bezoekje gebracht. Ruim 15.000 mensen meer dan twee jaar geleden. Op deze dag waren onder andere hoofdrolspelers van de politieserie “Flikken Maastricht” aanwezig. Zo waren Victor reinier En Angela Schijf aanwezig en was er tijd voor wat fans om op de foto te gaan. Naast het thema van de serie die centraal staat voor deze dagen waren ook de hulpdiensten aanwezig.

Zo was de brandweer en de politie ook in grote getale aanwezig om het publiek te vermaken. Op het water werden er eveneens wat demonstraties gegeven. Het grootste klapstuk van deze dag was toch echt wel de personages van de politieserie.

Foto’s : Dave Minderman

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!