Tien jongeren aangehouden na vernieling auto Lizetstraat Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie bij metrostation Capelsebrug tien aanhoudingen verricht in verband met de vernieling van een auto in de Lizetstraat. Een buurtbewoner zag omstreeks 01:15 een groep jongeren wegrennen in de Lizetstraat, toen hij buiten polshoogte ging nemen trof hij een auto aan die vernield was en bekogeld met eieren. Tegelijkertijd kwam er een melding binnen voor de ambulancedienst op de Capelsebrug.

In de ambulance troffen agenten een jongen aan met flinke snijwonden in zijn arm. Om de ambulance stond een negental aan jongeren die niet wilde vertellen wat er gebeurd was met hun vriend, zij zijn toen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ook de jongen in de ambulance is na behandeling door ambulancepersoneel aangehouden, zij worden er van verdacht de vernielingen te hebben gepleegd in de Lizetstraat.

De auto liep onder meer schade op aan de voorlamp, diepe krassen in de auto en ook werd er een doos eieren naar de auto gegooid. Zaterdagmiddag kon een drietal al worden heengezonden, de 7 andere jongeren zitten op het moment nog vast, zo laat de politie weten.

- Advertisement -

Gerelateerd