Toeschouwer vuurwerkshow wereldhavendagen gewond na val op Erasmusbrug Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een toeschouwer van de vuurwerkshow voor de wereldhavendagen is zaterdagavond gewond geraakt nadat deze was gevallen. Het slachtoffer was van plan om samen met zijn vrouw naar de vuurwerkshow te gaan kijken maar kwam op het midden van de brug ongelukkig ten val. Omdat de verwondingen niet bekend waren kwam het Mobiel Medisch Team ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. 

Het verkeer richting Rotterdam Zuid werd stilgelegd om het slachtoffer veilig te behandelen. Daarna is deze per ambulance goed aanspreekbaar naar het ziekenhuis vervoerd. Waar de man vanaf is gevallen is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

IMG_2507kl IMG_2515kl IMG_2518kl IMG_2499kl IMG_2523kl IMG_2504kl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd