Zwaargewonde na aanrijding met auto Pretorialaan Rotterdam

zaterdag 6 september 2014 21:22

Rotterdam – Een man op de fiets is zaterdagavond zwaargewond geraakt na een ongeval op de Pretorialaan. Het slachtoffer werd ter hoogte van het Afrikaanderplein aangereden door een auto en raakte zwaargewond. Ambulancepersoneel werd ondersteund door de arts van het Mobiel Medisch Team. 

Het slachtoffer werd op een wervelplank gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_6900kl IMG_2498kl IMG_6895kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde na aanrijding met auto Pretorialaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man op de fiets is zaterdagavond zwaargewond geraakt na een ongeval op de Pretorialaan. Het slachtoffer werd ter hoogte van het Afrikaanderplein aangereden door een auto en raakte zwaargewond. Ambulancepersoneel werd ondersteund door de arts van het Mobiel Medisch Team. 

Het slachtoffer werd op een wervelplank gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_6900kl IMG_2498kl IMG_6895kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!