Pannetje op vuur veroorzaakt kleine brand Robert Baeldestraat Rotterdam

zondag 7 september 2014 17:55

Rotterdam – Omstreeks 16:43 uur werden de brandweer en politie gealarmeerd voor een kleine gebouwbrand op de Robert Baeldestraat te Rotterdam. Hierop is de brandweer ter plaatse gegaan, ook diverse eenheden van de politie kwamen ter plaatse om ondersteuning te bieden aan de ter plaatse gekomen brandweerlieden.

Ter plaatse bleek dat het ging om een vlam in de pan van een woning op de 2e etage wat een flinke rookontwikkeling als gevolg had waardoor een van de voertuigen kort na aankomst retour kon naar de kazerne.  Bij dit incident zijn er geen gewonden gevallen en heeft de brandweer niemand hoeven te evacueren. Na het ventileren van de betreffende woning heeft de brandweer alle spullen ingepakt en kon men weer terug naar de kazerne.

IMG-20140907-WA0005 IMG-20140907-WA0012 IMG-20140907-WA0014 (1)

 

0 reacties

Pannetje op vuur veroorzaakt kleine brand Robert Baeldestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Omstreeks 16:43 uur werden de brandweer en politie gealarmeerd voor een kleine gebouwbrand op de Robert Baeldestraat te Rotterdam. Hierop is de brandweer ter plaatse gegaan, ook diverse eenheden van de politie kwamen ter plaatse om ondersteuning te bieden aan de ter plaatse gekomen brandweerlieden.

Ter plaatse bleek dat het ging om een vlam in de pan van een woning op de 2e etage wat een flinke rookontwikkeling als gevolg had waardoor een van de voertuigen kort na aankomst retour kon naar de kazerne.  Bij dit incident zijn er geen gewonden gevallen en heeft de brandweer niemand hoeven te evacueren. Na het ventileren van de betreffende woning heeft de brandweer alle spullen ingepakt en kon men weer terug naar de kazerne.

IMG-20140907-WA0005 IMG-20140907-WA0012 IMG-20140907-WA0014 (1)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!