Drie aanhoudingen schietpartij Kerkwervesingel Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie onderzoekt een melding van een schietincident aan de Kerkwervesingel in Rotterdam-Charlois. In de nacht van zaterdag op zondag kwam rond over één  kwam de melding bij de meldkamer binnen dat er schoten waren gehoord. De politie ging ter plaatse en stelde een onderzoek in. In de omgeving van het incident werden er in de Bruinissestraat drie verdachten aangehouden.

Ook werden er sporen van een mogelijke schietpartij aangetroffen. De drie verdachten zijn afzonderlijk van elkaar afgevoerd naar het bureau. Om eventuele kruitsporen te bewaren werden de handen van de verdachten in papieren zakken verpakt. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de mogelijke schietpartij.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd