Defecte metro veroorzaakt chaos in Rotterdam

maandag 8 september 2014 09:56

Rotterdam – Het metroverkeer in Rotterdam is maandagochtend ontaard in een grote chaos door een defecte metro op metrolijn A t/m C in de richting van Rotterdam. Alle metro’s rijden over één spoor verder richting Capelle aan den IJssel, De Terp, Nesselande en metrostation Binnenhof. Het grote aantal metro’s wat het defecte toestel moet passeren veroorzaakt een grote ‘file’.

Op diverse metrostations worden passagiers opgevangen door medewerkers van de RET, hoelang de storing nog zal duren is niet bekend. De RET laat via Twitter inmiddels weten dat zij tot nadere orders van de politie niet mogen rijden.

Foto : Lucas Vermeer

image

 

0 reacties

Defecte metro veroorzaakt chaos in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het metroverkeer in Rotterdam is maandagochtend ontaard in een grote chaos door een defecte metro op metrolijn A t/m C in de richting van Rotterdam. Alle metro’s rijden over één spoor verder richting Capelle aan den IJssel, De Terp, Nesselande en metrostation Binnenhof. Het grote aantal metro’s wat het defecte toestel moet passeren veroorzaakt een grote ‘file’.

Op diverse metrostations worden passagiers opgevangen door medewerkers van de RET, hoelang de storing nog zal duren is niet bekend. De RET laat via Twitter inmiddels weten dat zij tot nadere orders van de politie niet mogen rijden.

Foto : Lucas Vermeer

image

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!