Politie zet zoekactie op touw voor vermissing 8-jarig autistisch jongetje in Papendrecht

maandag 8 september 2014 15:11

Papendrecht – In de omgeving van het Westeind is de politie maandagmiddag op zoek gegaan naar een autistisch jongetje nadat deze als vermist werd opgegeven. De 8-jarige jongen is klein van postuur en draagt een blauwe blouse en een zwart koord om zijn nek. De politie vraagt contact op te nemen indien u iets gezien heeft, dit kan via 0900-8844 of als er spoed is met 112. Inmiddels is er ook een Burgernetbericht verspreid in de omgeving.

 

De politie heeft nog géén foto vrijgegeven van de 8-jarige jongen, mede hierom is deze niet bij het item geplaatst.

 

0 reacties

Politie zet zoekactie op touw voor vermissing 8-jarig autistisch jongetje in Papendrecht
Schrijver:

 

 

Papendrecht – In de omgeving van het Westeind is de politie maandagmiddag op zoek gegaan naar een autistisch jongetje nadat deze als vermist werd opgegeven. De 8-jarige jongen is klein van postuur en draagt een blauwe blouse en een zwart koord om zijn nek. De politie vraagt contact op te nemen indien u iets gezien heeft, dit kan via 0900-8844 of als er spoed is met 112. Inmiddels is er ook een Burgernetbericht verspreid in de omgeving.

 

De politie heeft nog géén foto vrijgegeven van de 8-jarige jongen, mede hierom is deze niet bij het item geplaatst.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!