woensdag, juli 6, 2022
19.7 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto in brand na ramkraak Gentlemen Mode Oost Voorstraat Oud-Beijerland

- advertentie -

Oud-Beijerland – De politie doet onderzoek naar een ramkraak op een dure kledingwinkel aan de Oost Voorstraat. In de nacht van maandag op dinsdag reden twee mannen een auto door de pui van Gentlemen Mode. De politie werd op de hoogte gesteld door een inbraak alarm. Daar bleek dat de dieven dure kleding hadden buitgemaakt en vervolgens de auto in brand hadden gestoken.

De brandweer had de autobrand snel onder controle. Twee mannen waren na de daad op een scooter gevlucht. De politie heeft samen met de helikopter nog een speurtocht gedaan naar de mannen. Niet veel later kwam er een melding binnen dat in Barendrecht twee gemaskeerde mannen op een scooter met grote tassen waren gezien. Ook daar werd nog gezocht maar werden niet meer aangetroffen.

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Het incident vond plaats tussen half drie en drie uur in de omgeving van de Oost Voorstraat te Oud-Beijerland. Ook kunt u bellen als u informatie heeft over de twee gemaskeerde mannen die in Barendrecht zijn gezien. Contact opnemen doet u via 0900-8844 of 0800-7000 via Meld Misdaad Anoniem.

Foto’s : Twitter Brandweer Oud-Beijerland & Vuurvlieg

https://twitter.com/JeroenCrucq/status/509173523739574272


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -