Auto in brand na ramkraak Gentlemen Mode Oost Voorstraat Oud-Beijerland

Date:

Deel bericht:

Oud-Beijerland – De politie doet onderzoek naar een ramkraak op een dure kledingwinkel aan de Oost Voorstraat. In de nacht van maandag op dinsdag reden twee mannen een auto door de pui van Gentlemen Mode. De politie werd op de hoogte gesteld door een inbraak alarm. Daar bleek dat de dieven dure kleding hadden buitgemaakt en vervolgens de auto in brand hadden gestoken.

De brandweer had de autobrand snel onder controle. Twee mannen waren na de daad op een scooter gevlucht. De politie heeft samen met de helikopter nog een speurtocht gedaan naar de mannen. Niet veel later kwam er een melding binnen dat in Barendrecht twee gemaskeerde mannen op een scooter met grote tassen waren gezien. Ook daar werd nog gezocht maar werden niet meer aangetroffen.

- Advertisement -

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Het incident vond plaats tussen half drie en drie uur in de omgeving van de Oost Voorstraat te Oud-Beijerland. Ook kunt u bellen als u informatie heeft over de twee gemaskeerde mannen die in Barendrecht zijn gezien. Contact opnemen doet u via 0900-8844 of 0800-7000 via Meld Misdaad Anoniem.

Foto’s : Twitter Brandweer Oud-Beijerland & Vuurvlieg

https://twitter.com/JeroenCrucq/status/509173523739574272

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...