Brand in kruipruimte van woning Biezenklamp Puttershoek

Date:

Share post:

Puttershoek – Op dinsdag 9 september werden de hulpdiensten rond tien over half 12 gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Biezenklamp in Puttershoek, terplekke bleek een bewoonster in haar kruipruimte per ongeluk brand te hebben gesticht waarop buren de brandweer hebben gebeld. Deze kwam met twee blusvoertuigen terplaatse om de brand te bestrijden, omdat de bewoonster mogelijk rook had ingeademd kwam er ook een Solo-Ambulance terplaatse om te kijken of zij mee moest voor verdere behandeling maar dit bleek niet nodig te zijn.

De brandweer had ondertussen voor de zekerheid in de naastgelegen woningen ook de kruipruimtes gecontroleerd of de brand zich niet verder ontwikkeld had. Dit bleek niet het geval en nadat de brand geblust was en de desbetreffende woning geventileerd was kon de brandweer weer terugkeren naar de kazerne

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0171 DSC_0180 DSC_0183 DSC_0185

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd