Dode bij brand in woning Molenstraat Vlissingen

dinsdag 9 september 2014 09:08

Vlissingen – Bij een woningbrand aan de Molenstraat is dinsdagmorgen iemand om het leven gekomen. De brandweer kreeg omstreeks acht uur dinsdagmorgen de melding van een uitslaande brand. Ter plaatse sloegen de vlammen op de eerste verdieping uit de woning. De brandweer schaalde op naar grote brand om uitbreiding te voorkomen. Omstreeks half negen was de brand onder controle. Bij een controle bleek dat een bewoonster van het pand om het leven is gekomen.

Het slachtoffer zou een vrouw zijn. Volgens omwonenden zou er sprake geweest zijn van een mogelijke (gas)explosie. Dit wordt nog onderzocht door de hulpdiensten. Door de brand is het pand zwaar beschadigd. De brandweer kan de woning nog niet betreden in verband met eventuele instortingsgevaar.

Foto’s : Twitter Hotel Bed By the Sea

BxEe7HkCUAAshRv

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode bij brand in woning Molenstraat Vlissingen
Schrijver:

 

 

Vlissingen – Bij een woningbrand aan de Molenstraat is dinsdagmorgen iemand om het leven gekomen. De brandweer kreeg omstreeks acht uur dinsdagmorgen de melding van een uitslaande brand. Ter plaatse sloegen de vlammen op de eerste verdieping uit de woning. De brandweer schaalde op naar grote brand om uitbreiding te voorkomen. Omstreeks half negen was de brand onder controle. Bij een controle bleek dat een bewoonster van het pand om het leven is gekomen.

Het slachtoffer zou een vrouw zijn. Volgens omwonenden zou er sprake geweest zijn van een mogelijke (gas)explosie. Dit wordt nog onderzocht door de hulpdiensten. Door de brand is het pand zwaar beschadigd. De brandweer kan de woning nog niet betreden in verband met eventuele instortingsgevaar.

Foto’s : Twitter Hotel Bed By the Sea

BxEe7HkCUAAshRv

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!