Dode bij brand in woning Molenstraat Vlissingen

Date:

Share post:

Vlissingen – Bij een woningbrand aan de Molenstraat is dinsdagmorgen iemand om het leven gekomen. De brandweer kreeg omstreeks acht uur dinsdagmorgen de melding van een uitslaande brand. Ter plaatse sloegen de vlammen op de eerste verdieping uit de woning. De brandweer schaalde op naar grote brand om uitbreiding te voorkomen. Omstreeks half negen was de brand onder controle. Bij een controle bleek dat een bewoonster van het pand om het leven is gekomen.

Het slachtoffer zou een vrouw zijn. Volgens omwonenden zou er sprake geweest zijn van een mogelijke (gas)explosie. Dit wordt nog onderzocht door de hulpdiensten. Door de brand is het pand zwaar beschadigd. De brandweer kan de woning nog niet betreden in verband met eventuele instortingsgevaar.

- Advertisement -

Foto’s : Twitter Hotel Bed By the Sea

BxEe7HkCUAAshRv

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd