Meisje (10) gewond na ongeval Ledig Erf Zwijndrecht

dinsdag 9 september 2014 22:46

Zwijndrecht – Een 10-jarig meisje is dinsdagavond op de fiets gewond geraakt na een aanrijding met een 20-jarige fietser op het Ledig Erf. Het meisje was na het ongeval wel bij kennis maar slecht aanspreekbaar een MMT-arts  kwam ter plaatse om slachtoffer te stabiliseren.

Het slachtoffertje is op straat behandeld en met spoed naar Sophia kinderziekenhuis in rotterdam overgebracht. Eenmaal in het ziekenhuis bleek dat er sprake was van een flinke hersenschudding. Politieonderzoek zal de toedracht van het ongeval moeten uitwijzen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje (10) gewond na ongeval Ledig Erf Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Een 10-jarig meisje is dinsdagavond op de fiets gewond geraakt na een aanrijding met een 20-jarige fietser op het Ledig Erf. Het meisje was na het ongeval wel bij kennis maar slecht aanspreekbaar een MMT-arts  kwam ter plaatse om slachtoffer te stabiliseren.

Het slachtoffertje is op straat behandeld en met spoed naar Sophia kinderziekenhuis in rotterdam overgebracht. Eenmaal in het ziekenhuis bleek dat er sprake was van een flinke hersenschudding. Politieonderzoek zal de toedracht van het ongeval moeten uitwijzen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!