Twee fransen worden slapend aangehouden in gestolen auto Abraham van Stolkweg Rotterdam

dinsdag 9 september 2014 10:48

Rotterdam – Politieagenten hielden woensdagochtend een man en een vrouw aan. Zij lagen te slapen in een gestolen auto. Surveillerende agenten besloten rond kwart voor vier poolshoogte te nemen bij een geparkeerde auto aan de Abraham van Stolkweg. In het voertuig lagen twee personen te slapen. Bij de controle werd duidelijk dat de kentekenplaten op de auto gestolen waren.

Genoeg reden om het tweetal wakker te schudden. De 21-jarige vrouw en de 27-jarige man waren afkomstig uit Frankrijk. Nadat zij hun slaapplaats verlaten hadden werd de auto aan verdere controle onderworpen. De kentekenplaten bleken niet het enige dat gestolen was. Ook de auto bleek niet in het bezit te zijn van de rechtmatige eigenaren.

Het tweetal is aangehouden en naar een politiebureau gebracht. Hier zijn ze ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek. De auto is in beslag genomen. In de auto lagen veel goederen waarvan de herkomst nog onduidelijk is. Tijdens het onderzoek moet daarover meer duidelijk worden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee fransen worden slapend aangehouden in gestolen auto Abraham van Stolkweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Politieagenten hielden woensdagochtend een man en een vrouw aan. Zij lagen te slapen in een gestolen auto. Surveillerende agenten besloten rond kwart voor vier poolshoogte te nemen bij een geparkeerde auto aan de Abraham van Stolkweg. In het voertuig lagen twee personen te slapen. Bij de controle werd duidelijk dat de kentekenplaten op de auto gestolen waren.

Genoeg reden om het tweetal wakker te schudden. De 21-jarige vrouw en de 27-jarige man waren afkomstig uit Frankrijk. Nadat zij hun slaapplaats verlaten hadden werd de auto aan verdere controle onderworpen. De kentekenplaten bleken niet het enige dat gestolen was. Ook de auto bleek niet in het bezit te zijn van de rechtmatige eigenaren.

Het tweetal is aangehouden en naar een politiebureau gebracht. Hier zijn ze ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek. De auto is in beslag genomen. In de auto lagen veel goederen waarvan de herkomst nog onduidelijk is. Tijdens het onderzoek moet daarover meer duidelijk worden.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!