Twee fransen worden slapend aangehouden in gestolen auto Abraham van Stolkweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Politieagenten hielden woensdagochtend een man en een vrouw aan. Zij lagen te slapen in een gestolen auto. Surveillerende agenten besloten rond kwart voor vier poolshoogte te nemen bij een geparkeerde auto aan de Abraham van Stolkweg. In het voertuig lagen twee personen te slapen. Bij de controle werd duidelijk dat de kentekenplaten op de auto gestolen waren.

Genoeg reden om het tweetal wakker te schudden. De 21-jarige vrouw en de 27-jarige man waren afkomstig uit Frankrijk. Nadat zij hun slaapplaats verlaten hadden werd de auto aan verdere controle onderworpen. De kentekenplaten bleken niet het enige dat gestolen was. Ook de auto bleek niet in het bezit te zijn van de rechtmatige eigenaren.

Het tweetal is aangehouden en naar een politiebureau gebracht. Hier zijn ze ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek. De auto is in beslag genomen. In de auto lagen veel goederen waarvan de herkomst nog onduidelijk is. Tijdens het onderzoek moet daarover meer duidelijk worden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd