Auto lekt gas bij benzinestation Capelseweg Capelle aan den IJssel

woensdag 10 september 2014 22:45

Capelle aan den IJssel – De brandweer moest woensdagavond naar het BP-station aan de Capelseweg voor een hulpverlening. Aldaar bleek dat er tijdens het tanken van gas iets verkeerd was gegaan waardoor de toevoer niet kon worden afgesloten. De truck lekte daarop autogas wat niet gerepareerd kon worden door de berger. Deze schakelde de brandweer in die provisorisch het lek heeft weten te dichten.

De auto is daarna naar een garage gebracht om euvel één dezer dagen te kunnen laten verhelpen. Waardoor het defect ontstond is niet bekend. Uit voorzorg was het tankstation afgesloten voor bezoekers.

IMG_2568kl IMG_2571kl IMG_2566kl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto lekt gas bij benzinestation Capelseweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De brandweer moest woensdagavond naar het BP-station aan de Capelseweg voor een hulpverlening. Aldaar bleek dat er tijdens het tanken van gas iets verkeerd was gegaan waardoor de toevoer niet kon worden afgesloten. De truck lekte daarop autogas wat niet gerepareerd kon worden door de berger. Deze schakelde de brandweer in die provisorisch het lek heeft weten te dichten.

De auto is daarna naar een garage gebracht om euvel één dezer dagen te kunnen laten verhelpen. Waardoor het defect ontstond is niet bekend. Uit voorzorg was het tankstation afgesloten voor bezoekers.

IMG_2568kl IMG_2571kl IMG_2566kl

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!