Meerdere wielrenners gewond naar het ziekenhuis na valpartij Middenwetering Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

Krimpen aan den IJssel – Na valpartij op de Middenwetering zijn meerdere wielrenners gewond geraakt. Het groepje dat meedeed aan de wielerronde kwam door een nog onbekende oorzaak met de sturen in elkaar. Zes personen kwamen ten val waarop vier ze met serieuze verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

Een aantal van de gewonden hadden botbreuken, schaafwonden en kneuzingen. De wielerronde werd tijdelijk stilgelegd om hulpverleners de ruimte te geven. Daarna kon de wiellerronde weer worden hervat. De politie heeft van omstanders getuigenverklaringen opgenomen om het incident in kaart te brengen. De fietsen van de gewonde wielrenners zijn veilliggesteld.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd