Moeder en kind van balkon gered bij brand Lanseloetstraat Gouda

woensdag 10 september 2014 20:14

Gouda – De brandweer heeft woensdagmiddag en vrouw en haar kind van het balkon gered nadat er een flinke brand was ontstaan. In een woning in de Lanseloetstraat ontstond een felle uitslaande brand. De woning brandde geheel uit, deze ging gepaard ging met een flinke rookontwikkeling.

De brand ontstond vermoedelijk in de slaapkamer van de woning. De brand was zo hevig dat de gevel er volledig uitlag. De eigenaar van de woning wist op tijd weg te komen. Een vrouw vluchtte samen met haar kind naar het balkon omdat het portiek vol met rook stond.

De brandweer was snel ter plaatse en wist de brand snel te blussen. Tot zover bekend raakte er niemand gewond. Door de brand zijn zeker drie woningen onbewoonbaar. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto : Darinca Gerritsen

_DSC3455 _DSC3403 _DSC3385 _DSC3372 _DSC3339 _DSC3324.NEF _DSC3316 _DSC3315

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Moeder en kind van balkon gered bij brand Lanseloetstraat Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – De brandweer heeft woensdagmiddag en vrouw en haar kind van het balkon gered nadat er een flinke brand was ontstaan. In een woning in de Lanseloetstraat ontstond een felle uitslaande brand. De woning brandde geheel uit, deze ging gepaard ging met een flinke rookontwikkeling.

De brand ontstond vermoedelijk in de slaapkamer van de woning. De brand was zo hevig dat de gevel er volledig uitlag. De eigenaar van de woning wist op tijd weg te komen. Een vrouw vluchtte samen met haar kind naar het balkon omdat het portiek vol met rook stond.

De brandweer was snel ter plaatse en wist de brand snel te blussen. Tot zover bekend raakte er niemand gewond. Door de brand zijn zeker drie woningen onbewoonbaar. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto : Darinca Gerritsen

_DSC3455 _DSC3403 _DSC3385 _DSC3372 _DSC3339 _DSC3324.NEF _DSC3316 _DSC3315

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!