Motorrijder klapt op wegrijdende auto Karel Doormanweg Dordrecht

woensdag 10 september 2014 17:04

Dordrecht – Een motorrijder is woensdagmiddag omstreeks half vier gewond geraakt na een ongeval op de Karel Doormanweg. Een automobilist reed van een tankstation weg en zag daarbij vermoedelijk de motor over het hoofd.

De bestuurder van de motor kon niet meer op tijd remmen en klapte op de auto. De opzittende raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft het ongeval in kaart gebracht.

Foto’s : Johan van den Dool

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder klapt op wegrijdende auto Karel Doormanweg Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Een motorrijder is woensdagmiddag omstreeks half vier gewond geraakt na een ongeval op de Karel Doormanweg. Een automobilist reed van een tankstation weg en zag daarbij vermoedelijk de motor over het hoofd.

De bestuurder van de motor kon niet meer op tijd remmen en klapte op de auto. De opzittende raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft het ongeval in kaart gebracht.

Foto’s : Johan van den Dool

image

image

image

image

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!