Politie onderzoekt overval op woning Rivierweg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Omstreeks 16:22 uur werd de politie gebeld in verband met een overval op een woning aan de Rivierweg te Capelle aan den IJssel. Hierop is de politie met meerdere eenheden ter plaatse gegaan om een onderzoek in te stellen en de bewoner(s) te horen.

Tevens maakt de politie gebruik van het zogeheten “drie ringen systeem” tijdens een high impactcrimes zoals een woningoverval, waarbij de politie op strategische plekken politie eenheden laat posten op de uitvalswegen rondom het plaats delict. Helaas heeft dit tot nu toe nog niet geresulteerd in de aanhouding van de daders.

Signalement:
2 verdachten, beide donkergetint, zwarte kleding. 1 heeft een zwart petje op welke aan de onderzijde van de klep rood is.
Beide verdachten zijn lopend weggegaan in de richting van de Meeuwensingel. Eén van de daders is ongeveer 2 meter groot, de andere dader is iets kleiner.
Heeft u iets gezien kort voor of na de woningoverval of weet u wie de daders zijn of heeft u meer informatie over de verblijfplaats dan kunt u bellen met 0900-8844. Blijft u liever anoniem bel dan met M op 0800-7000.

Foto’s : Alice Verschuren

IMG-20140910-WA0078 IMG-20140910-WA0079

- Advertisement -

Gerelateerd