Portiek ontruimd tijdens woningbrand Grote Visserijstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In een woning aan de Grote Visserijstraat is woensdagavond een korte maar felle brand ontstaan in een slaapkamer. De brandweer ging ter plaatse na een melding van een gebouwbrand, in de woning bleek een matras vlam te hebben gevat, hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Vanwege de aanwezigheid van drie volwassenen en twee kleine kinderen werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”, eveneens was onbekend of bovenburen op tijd het pand konden verlaten mocht dit nodig zijn.

Alle aanwezige bewoners van de portiek zijn ontruimd en buiten opgevangen door hulpverleners.  Met behulp van vluchtmaskers zijn de aanwezigen uit het pand gehaald en opgevangen door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan in de slaapkamer is niet bekend, uit basis van de verklaringen van de bewoners zal de oorzaak moeten blijken.

Foto : Erwin Bakker

brand-visserijstraat

- Advertisement -

Gerelateerd