Snelweg A16 gedeeltelijk afgesloten na ongeval Brienenoordbrug Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De parallelrijbaan van de snelweg A16 is woensdagavond afgesloten geweest van Noord naar Zuid in verband met een ongeval op de van Brienenoordbrug. Een auto was in de vangrail gereden nadat een andere automobilist ineens van rijstrook meerdere verwisselde. een ander voertuig klapte weer achterop het gecrashte voertuig. De brandweer die snel ter plaatse was moest een deur openen om het slachtoffer uit het voertuig te halen. Deze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Nog iemand raakte lichtgewond maar kon ter plaatse worden behandeld.

Wachtende automobilisten besloten zelf om te keren en de snelweg in tegenstelde richting af te rijden. Dit is levensgevaarlijk en zowel de verkeerspolitie als Rijkswaterstaat hebben uiteindelijk ondersteuning geboden om dit te beperken. Bestuurders stonden zeker een half uur stil achter het ongeval. Nadat de hulpdiensten hun werk konden doen is één rijstrook vrijgemaakt zodat het verkeer weer kon passeren. De parallelrijbaan van de snelweg was afgesloten vanaf Terbregseplein tot aan afrit Feijenoord.

- Advertisement -

Foto’s : Ad Staal

20140910232259 20140910232257

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd