Snelweg A16 gedeeltelijk afgesloten na ongeval Brienenoordbrug Rotterdam

woensdag 10 september 2014 23:08

Rotterdam – De parallelrijbaan van de snelweg A16 is woensdagavond afgesloten geweest van Noord naar Zuid in verband met een ongeval op de van Brienenoordbrug. Een auto was in de vangrail gereden nadat een andere automobilist ineens van rijstrook meerdere verwisselde. een ander voertuig klapte weer achterop het gecrashte voertuig. De brandweer die snel ter plaatse was moest een deur openen om het slachtoffer uit het voertuig te halen. Deze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Nog iemand raakte lichtgewond maar kon ter plaatse worden behandeld.

Wachtende automobilisten besloten zelf om te keren en de snelweg in tegenstelde richting af te rijden. Dit is levensgevaarlijk en zowel de verkeerspolitie als Rijkswaterstaat hebben uiteindelijk ondersteuning geboden om dit te beperken. Bestuurders stonden zeker een half uur stil achter het ongeval. Nadat de hulpdiensten hun werk konden doen is één rijstrook vrijgemaakt zodat het verkeer weer kon passeren. De parallelrijbaan van de snelweg was afgesloten vanaf Terbregseplein tot aan afrit Feijenoord.

Foto’s : Ad Staal

20140910232259 20140910232257

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Snelweg A16 gedeeltelijk afgesloten na ongeval Brienenoordbrug Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De parallelrijbaan van de snelweg A16 is woensdagavond afgesloten geweest van Noord naar Zuid in verband met een ongeval op de van Brienenoordbrug. Een auto was in de vangrail gereden nadat een andere automobilist ineens van rijstrook meerdere verwisselde. een ander voertuig klapte weer achterop het gecrashte voertuig. De brandweer die snel ter plaatse was moest een deur openen om het slachtoffer uit het voertuig te halen. Deze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Nog iemand raakte lichtgewond maar kon ter plaatse worden behandeld.

Wachtende automobilisten besloten zelf om te keren en de snelweg in tegenstelde richting af te rijden. Dit is levensgevaarlijk en zowel de verkeerspolitie als Rijkswaterstaat hebben uiteindelijk ondersteuning geboden om dit te beperken. Bestuurders stonden zeker een half uur stil achter het ongeval. Nadat de hulpdiensten hun werk konden doen is één rijstrook vrijgemaakt zodat het verkeer weer kon passeren. De parallelrijbaan van de snelweg was afgesloten vanaf Terbregseplein tot aan afrit Feijenoord.

Foto’s : Ad Staal

20140910232259 20140910232257

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!