Vrachtwagen kantelt Zuidelijke Randweg Middelharnis

woensdag 10 september 2014 12:37

Middelharnis – Een met papier geladen vrachtwagen is woensdagochtend op de Zuidelijke Randweg gekanteld. De hulpdiensten kwamen ter plaatse voor een ongeval met een beknelling, hier bleek echter geen sprake van te zijn. De vrachtwagenchauffeur verklaarde dat hij de macht over het stuur verloor waarna de vrachtwagen kantelde.

Vanwege het onderzoek is de Zuidelijke Randweg in beide richtingen afgesloten, inmiddels is er een omleiding ingesteld. Vanwege een brandstoflekkage aan de vrachtauto blijft de brandweer standby en is er schuim over het wegdek gespoten.

 

0 reacties

Vrachtwagen kantelt Zuidelijke Randweg Middelharnis
Schrijver:

 

 

Middelharnis – Een met papier geladen vrachtwagen is woensdagochtend op de Zuidelijke Randweg gekanteld. De hulpdiensten kwamen ter plaatse voor een ongeval met een beknelling, hier bleek echter geen sprake van te zijn. De vrachtwagenchauffeur verklaarde dat hij de macht over het stuur verloor waarna de vrachtwagen kantelde.

Vanwege het onderzoek is de Zuidelijke Randweg in beide richtingen afgesloten, inmiddels is er een omleiding ingesteld. Vanwege een brandstoflekkage aan de vrachtauto blijft de brandweer standby en is er schuim over het wegdek gespoten.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!