Drie auto’s betrokken bij aanrijding Prins Alexanderlaan Rotterdam

donderdag 11 september 2014 14:55

Rotterdam – Bij een ongeval tussen drie auto’s op de Prins Alexanderlaan is donderdagmiddag een vrouw lichtgewond geraakt. Het ongeval ontstond nadat de voorste automobiliste afremde voor een rood verkeerslicht, omdat dit waarschijnlijk plotseling gebeurde klapte de twee achterste auto’s eveneens op elkaar.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om een van de automobilisten na te kijken. Politieagenten zijn ter plaatse gekomen om te assisteren bij het invullen van de schadeformulieren. De drie auto’s liepen door het ongeval aanzienlijke schade op, ook was er sprake van een lekkage van koelvloeistof.

Foto’s : Joëy Heijstek

20140911_143049 20140911_143159

 

0 reacties

Drie auto’s betrokken bij aanrijding Prins Alexanderlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeval tussen drie auto’s op de Prins Alexanderlaan is donderdagmiddag een vrouw lichtgewond geraakt. Het ongeval ontstond nadat de voorste automobiliste afremde voor een rood verkeerslicht, omdat dit waarschijnlijk plotseling gebeurde klapte de twee achterste auto’s eveneens op elkaar.

Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om een van de automobilisten na te kijken. Politieagenten zijn ter plaatse gekomen om te assisteren bij het invullen van de schadeformulieren. De drie auto’s liepen door het ongeval aanzienlijke schade op, ook was er sprake van een lekkage van koelvloeistof.

Foto’s : Joëy Heijstek

20140911_143049 20140911_143159

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!