Fietser gewond bij zwaar ongeval met scooter Admiraal de Ruyterweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een fietser is donderdagmiddag gewond geraakt bij een fikse aanrijding op de Admiraal de Ruyterweg, dit ter hoogte van de Lombardkade. Door nog onbekende oorzaak kwam de fietser in botsing met een scooterrijder, hierbij liep de fietser ernstige verwondingen op. Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om assistentie te verlenen aan de fietser.

Of de scooterrijder verwondingen op liep bij het ongeval is niet bekend, de politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld na de aanrijding. Het verkeer wat vanaf  het Pompenburg in de richting van de Admiraal de Ruyterweg kwam is gestremd geweest in verband met het onderzoek.

Foto : Sander Boer | Wijkagent Nieuw Crooswijk

BxQtvGJIEAEGLjD

- Advertisement -

Gerelateerd