Klunzige overvaller stoeit met kassa van cafetaria Schieweg Rotterdam

donderdag 11 september 2014 09:00

Rotterdam – Een iets wat klunzige overvaller wist woensdagavond een kassa niet open te krijgen toen hij een cafetaria aan de Schieweg overviel. De man had net zijn eten op en liep daarna naar de toonbank met de mededeling dat hij een mes bij zich had. De eigenaresse en haar dochter lieten hem ze gang gaan. Echter kreeg de kluns de kassa niet open en ging er zonder buit vandoor.

De inmiddels reeds gealarmeerde politie ging op zoek naar de man maar trof deze niet meer aan. De politie heeft diverse sporen veiliggesteld en hoopt de dader snel te pakken.  Hij heeft in ieder geval DNA achtergelaten op zijn gebruikte voedingsartikelen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Klunzige overvaller stoeit met kassa van cafetaria Schieweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een iets wat klunzige overvaller wist woensdagavond een kassa niet open te krijgen toen hij een cafetaria aan de Schieweg overviel. De man had net zijn eten op en liep daarna naar de toonbank met de mededeling dat hij een mes bij zich had. De eigenaresse en haar dochter lieten hem ze gang gaan. Echter kreeg de kluns de kassa niet open en ging er zonder buit vandoor.

De inmiddels reeds gealarmeerde politie ging op zoek naar de man maar trof deze niet meer aan. De politie heeft diverse sporen veiliggesteld en hoopt de dader snel te pakken.  Hij heeft in ieder geval DNA achtergelaten op zijn gebruikte voedingsartikelen.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!