Man rijdt (onder invloed) met scootmobiel van roltrap MediaMarkt Alexandrium Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een vreemde gewaarwording vanmiddag in de MediaMarkt te Alexandrium. Een 71-jarige man reed daar vermoedelijk in dronken toestand de roltrap af. In de winkel van het Alexandrium was een hoop kabaal te horen toen de bezoekers en personeelsleden de man van de trap af zagen razen. De man sloeg over de kop en kwam vervolgens beneden tot stilstand.

Er was sprake van een flinke hoofdwond en de man is daarop met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Agenten hebben nog geprobeerd een blaastest af te nemen maar dit mocht niet meer lukken. In het ziekenhuis is er bloed afgenomen van de man. Hij maakt het naar omstandigheden goed. De scootmobiel is afgevoerd door de politie. De schade aan de roltrap zal worden hersteld.

Foto : Politie Rotterdam Oost

BxQMesXCAAAmzWm

- Advertisement -

Gerelateerd