Sigarenboer opnieuw de sigaar door overval Van Lennepstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een tabakswinkel aan de van Lennepstraat in Rotterdam-Spangen was wederom letterlijk de sigaar vanavond. Hij werd rond half zeven door drie mannen overval met een vuurwapen gelijkend voorwerp. Ze deden een greep in de kassa en gingen vervolgens de winkel uit. De medewerkers raakten niet gewond maar zijn wel flink geschrokken.

Hoe groot de buit van de mannen is, is nog niet bekend. De politie heeft nog een Burgernetbericht geplaatst maar het mocht niet baten. De overvallers waren gevlogen. De politie heeft camerabeelden veiliggesteld. Het is niet de eerste keer dat de sigarenboer wordt overvallen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd