Tweetal verzet zich bij aanhouding na beledigen politieagente Sophiakade Rotterdam

donderdag 11 september 2014 18:30

Rotterdam – Donderdagmiddag zijn twee jongemannen op de Sophiakade aangehouden nadat zij een agente hadden beledigd. Tijdens de aanhouding pleegde een van de jongens dusdanig verzet dat extra assistentie van de collega’s noodzakelijk was. Uiteindelijk kon de jongen door vier agenten worden overmeesterd, het tweetal is uiteindelijk overgebracht naar het politiebureau.

Na hun verhoor zullen de twee jongens een proces verbaal opgelegd worden voor het beledigen van een ambtenaar in functie, wat zich voor de aanhouding heeft afgespeeld is niet bekend, dit zal de politie meenemen in het opmaken van het proces verbaal.

Foto : Sander Boer | Wijkagent Nieuw Crooswijk

BxQ3Fd2CUAAeqs6 BxQ3vGvCcAIbTd-

 

0 reacties

Tweetal verzet zich bij aanhouding na beledigen politieagente Sophiakade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdagmiddag zijn twee jongemannen op de Sophiakade aangehouden nadat zij een agente hadden beledigd. Tijdens de aanhouding pleegde een van de jongens dusdanig verzet dat extra assistentie van de collega’s noodzakelijk was. Uiteindelijk kon de jongen door vier agenten worden overmeesterd, het tweetal is uiteindelijk overgebracht naar het politiebureau.

Na hun verhoor zullen de twee jongens een proces verbaal opgelegd worden voor het beledigen van een ambtenaar in functie, wat zich voor de aanhouding heeft afgespeeld is niet bekend, dit zal de politie meenemen in het opmaken van het proces verbaal.

Foto : Sander Boer | Wijkagent Nieuw Crooswijk

BxQ3Fd2CUAAeqs6 BxQ3vGvCcAIbTd-

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!