Tweetal verzet zich bij aanhouding na beledigen politieagente Sophiakade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Donderdagmiddag zijn twee jongemannen op de Sophiakade aangehouden nadat zij een agente hadden beledigd. Tijdens de aanhouding pleegde een van de jongens dusdanig verzet dat extra assistentie van de collega’s noodzakelijk was. Uiteindelijk kon de jongen door vier agenten worden overmeesterd, het tweetal is uiteindelijk overgebracht naar het politiebureau.

Na hun verhoor zullen de twee jongens een proces verbaal opgelegd worden voor het beledigen van een ambtenaar in functie, wat zich voor de aanhouding heeft afgespeeld is niet bekend, dit zal de politie meenemen in het opmaken van het proces verbaal.

- Advertisement -

Foto : Sander Boer | Wijkagent Nieuw Crooswijk

BxQ3Fd2CUAAeqs6 BxQ3vGvCcAIbTd-

- Advertisement -

Gerelateerd