Dode bij brand in woning Lisdoddekreek Leiderdorp

vrijdag 12 september 2014 08:30

Leiderdorp – In een woning aan de Lisdoddekreek is na een woningbrand het stoffelijk overschot aangetroffen van de bewoner van het pand. Ontruste familieleden hadden de politie gebeld met de mededeling dat ze geen contact konden krijgen met het familielid in de woning. De politie kwam ter plaatse en trof daar de woning vol met rook aan.

De brandweer kwam ter plaatse en bluste het brandje in de woning. Daarbij troffen zij ook het slachtoffer aan. Deze bleek inmiddels overleden te zijn. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het brand. Het lijkt te gaan om een noodlottig ongeval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode bij brand in woning Lisdoddekreek Leiderdorp
Schrijver:

 

 

Leiderdorp – In een woning aan de Lisdoddekreek is na een woningbrand het stoffelijk overschot aangetroffen van de bewoner van het pand. Ontruste familieleden hadden de politie gebeld met de mededeling dat ze geen contact konden krijgen met het familielid in de woning. De politie kwam ter plaatse en trof daar de woning vol met rook aan.

De brandweer kwam ter plaatse en bluste het brandje in de woning. Daarbij troffen zij ook het slachtoffer aan. Deze bleek inmiddels overleden te zijn. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het brand. Het lijkt te gaan om een noodlottig ongeval.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!