Frisse ochtend met veel mist

vrijdag 12 september 2014 22:53

Strijen – De dag begon best fris vanmorgen. Op veel plaatsen zoals hier in Strijen was er sprake van een flinke mist. De gemiddelde nachttemperatuur betrof ongeveer 8 graden. Langzaamaan kunnen we merken dat we afscheid gaan nemen van de zomer en de nacht- en dagtemperatuur steeds verder zakken.

In september krijgen we nog een aantal mooie dagen met temperaturen tussen de 19 en 24 graden. Daarna zal het kwik rustig gaan zakken en de herfst zijn intrede gaan doen.

Foto’s : Ferry Krauweel

IMG_8797 IMG_8800

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Frisse ochtend met veel mist
Schrijver:

 

 

Strijen – De dag begon best fris vanmorgen. Op veel plaatsen zoals hier in Strijen was er sprake van een flinke mist. De gemiddelde nachttemperatuur betrof ongeveer 8 graden. Langzaamaan kunnen we merken dat we afscheid gaan nemen van de zomer en de nacht- en dagtemperatuur steeds verder zakken.

In september krijgen we nog een aantal mooie dagen met temperaturen tussen de 19 en 24 graden. Daarna zal het kwik rustig gaan zakken en de herfst zijn intrede gaan doen.

Foto’s : Ferry Krauweel

IMG_8797 IMG_8800

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!