zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Hondje dood na aanrijding, bestuurder rijdt door Nieuwenoord Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar de bestuurder van een rode personenauto die vrijdagavond op het Nieuwenoord heeft gereden. Daar werd een hondje aangelijnd uitgelaten waarna de automobilist het beestje schepte. De bestuurder stopte niet en reed gewoon door. Het hondje werd naar de dierenarts gebracht waar het helaas kwam te overlijden.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen. Ook worden camerabeelden in de omgeving veiliggesteld. Weet u meer bel dan met 0900-8844 en neem contact op met District Rotterdam Zuid of de Dierenpolitie via 144.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -