Politie houdt 17-jarige man aan voor overval tabaksshop van Lennepstraat Rotterdam

vrijdag 12 september 2014 17:43

Rotterdam – Enkele uren na de overval op een tabaksshop in de van Lennepstraat heeft de politie een 17-jarige man aangehouden. De tabaksshop werd donderdagavond overvallen door drie mannen. Zij gebruikten daarbij een vuurwapen gelijkend voorwerp. Het drietal deed een greep in de kassa en gingen ervandoor.

Een kleine twee uur later werd één van de overvallers herkend toen hij op de Nieuwe Binnenweg liep. De jongen werd aangehouden om vervolgens op het bureau te worden ingesloten. De politie zoekt nog naar de twee andere verdachten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt 17-jarige man aan voor overval tabaksshop van Lennepstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Enkele uren na de overval op een tabaksshop in de van Lennepstraat heeft de politie een 17-jarige man aangehouden. De tabaksshop werd donderdagavond overvallen door drie mannen. Zij gebruikten daarbij een vuurwapen gelijkend voorwerp. Het drietal deed een greep in de kassa en gingen ervandoor.

Een kleine twee uur later werd één van de overvallers herkend toen hij op de Nieuwe Binnenweg liep. De jongen werd aangehouden om vervolgens op het bureau te worden ingesloten. De politie zoekt nog naar de twee andere verdachten.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!