Politie zoekt man voor lastig vallen 15-jarige meisje op fiets Talmastraat Ridderkerk

Date:

Deel bericht:

Ridderkerk – De politie is op zoek naar getuigen van het lastig vallen van een 15-jarig meisje uit Ridderkerk. De tiener fietste donderdagavond 11 september op de Talmastraat toen een nog onbekende man haar aansprak en vast wilde pakken.

Het 15-jarige meisje fietste rond negen uur ’s avonds op de Talmastraat toen een man haar de weg vroeg. Hij pakte de tiener beet, maar zij kon er alsnog op haar fiets vandoor gaan nadat ze hem duwde en schopte. De man heeft een blanke huidskleur en is mogelijk rond de 30 jaar oud, iets langer dan 180 cm met een normaal postuur. Hij heeft kort donker haar in een rommelig kapsel. Hij droeg een donkere stoffen jas tot zijn middel met een rits.

- Advertisement -

De politie is na de melding van het meisje een onderzoek gestart. Vrijdag 12 september werd onder andere een buurtonderzoek gehouden. Ook wordt bekeken of er mogelijk camerabeelden in de omgeving van de verdachte zijn.

Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u informatie die van belang kan zijn voor dit onderzoek? Neemt u dan contact op met de afdeling Zeden van district Feijenoord Ridderster op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000.

Bron : Politiepersbericht.nl

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Forse schade bij aanrijding Rijnsingel Ridderkerk

Ridderkerk - Op de Rijnsingel in Ridderkerk zijn vrijdagmiddag twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen. In één...

Zwaargewonde na ongeluk A15 Ridderkerk, weg nog tot 16.00 dicht

Ridderkerk - Donderdagochtend 28 maart rond 12.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen en een personenwagen...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Zwaargewonde na steekpartij Ds. Caspar van Gendtstraat Ridderkerk

Ridderkerk - Bij een steekpartij in de Ds. Caspar van Gendtstraat in Ridderkerk is een persoon ernstig gewond...