Politiehelikopter zoekt naar vermiste bejaarde vrouw Didy (86) Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -


Capelle aan den Ijssel –
De politie en andere hulpdiensten zijn nog steeds op zoek naar de 86-jarige vermiste Didy. Met man en macht wordt er gezocht naar de 86-jarige dementerende vrouw die sinds donderdagmiddag wordt vermist. De vrouw is donderdag vanaf haar woning aan de Johan Jongkindrade in Capelle aan den IJssel vertrokken maar is niet meer teruggekeerd. Voor het leven van de vrouw wordt gevreesd.

Zoekactie
De politie heeft donderdag aan het einde van de avond tegen middernacht nog gezocht met een politiehelikopter. Echter werd er geen spoor van haar meer aangetroffen. Ook vandaag is er druk gezocht met onder andere speurhonden in het Schollebos. Handhavingteams van de gemeente Capelle hebben op bikes auto’s en lopend de omgeving van het Schollebos eveneens uitgepluist. Ook de politiehelikopter heeft meerdere zoekslagen gemaakt om de vrouw te zoeken.

Bekende plekken
Het is bekend dat de vrouw veel bij de Zevenhuizerplas, het Schollebos en het Alexandrium te vinden is. De gehele omgeving is inmiddels uitgekamd maar er is nog geen enkel spoor van haar gevonden. De hulpdiensten zitten met de handen in het haar en hebben geen idee waar de vrouw kan zijn.

Houd uw ogen open
Gaat u toevallig nog de hond uitlaten, hou dan uw ogen open, kijk even in de bosjes of langs het water of u toevallig wat ziet. De vrouw was dementerend en kan niet heel ver van huis zijn geraakt.

Signalement
De vrouw was gekleed in een lichtblauwe zomerjas, met een rok en steunkousen. Ze is dementerend en verward en voor haar leven wordt gevreesd gezien de nachttemperatuur niet ideaal is. Weet u meer of heeft u haar gezien neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

vermist-capelle

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

4 REACTIES

 1. En dit zal nog vele malen voorkomen.Het is schandalig dat dit in ons Nederland allemaal maar gebeurt.
  Minister van Rijn waar bent u in godsnaam mee bezig.Wilt u dit echt op uw geweten hebben.Ik zou niet graag in uw schoenen staan.Heel veel sterkte voor deze mevrouw en haar familie.Ik hoop dat mvr in gezonde toestand teruggevonden wordt.

   • In dit geval weet ik het niet natuurlijk,maar ik ben er van overtuigd dat vele ouderen te laat opgenomen worden in een verzorgings/verpleeghuis met alle gevolgen van dien.Mensen die komen te vallen thuis bv. en dagenlang aan hun lot worden over gelaten.Ouderen die eenzaam thuis zitten zonder goede zorg,die uitdrogen.Ik maak me boos en zorgen over de toekomst van onze ouderen.De Politiek is hier schuldig aan.
    Ik zag dit trieste bericht op face-book langs komen en trok mijn conclusies.Misschien de verkeerde,omdat de woonsituatie en de omstandigheden er niet bij staan.Ook in zorginstellingen lopen soms mensen weg,maar mensen die dementerend zijn hebben toezicht nodig.
    Er staat dat u me bedankt voor de steunbetuiging.Ik hoop dat ik u niet heb gekwetst met mijn verhaal,want misschien was er wel goede toezicht en het is ook niet zo dat als iem. iets dementerend is dat die persoon direct naar een zorginstelling moet.Ik trok in dit geval misschien wel te snel mijn conclusies.Ik bedoelde in mijn verhaal alleen maar,dat de zorg zoals het nu gaat voor heel veel ouderen slecht zal aflopen.en dat heeft de politiek op zijn geweten.Sterkte en nogmaals hopenlijk is mvr snel weer thuis.

    • De “link” die je legt Margriet is natuurlijk niet zo gek. Ik begrijp heel goed hoe je daar bij komt……. Kijk maar a.s. dinsdag naar de troonrede of volg eens een journaal….. Deze Mevrouw is gelukkig gevonden, gezond en wel !!!!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd