Rookontwikkeling in elektrische installatie afvalwaterzuivering Bonn en Meeswerf Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De hulpdiensten hebben vrijdagmiddag de waterzuivering aan het Bonn en Meeswerf ontruimd nadat er sprake was van rookontwikkeling in het pand. In de elektrische installatie ontstond door nog onbekende oorzaak rookontwikkeling, mede hierom werd er opgeschaald naar het sein “grote brand”. Met behulp van overdrukventilators werd het gebouw geventileerd.

Bij de brand kwam er veel rook vrij. De brandweer is een geruime tijd bezig geweest om de brandhaard te zoeken. Tot zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Nadat de rook was verdreven konden alle medewerkers weer aan het werk. De brand had geen invloed op het rioolwaterzuiveringsproces.

Foto’s : Ad Staal

image

image

image

image

image

image

- Advertisement -

Gerelateerd