Rookontwikkeling in elektrische installatie afvalwaterzuivering Bonn en Meeswerf Rotterdam

vrijdag 12 september 2014 15:38

Rotterdam – De hulpdiensten hebben vrijdagmiddag de waterzuivering aan het Bonn en Meeswerf ontruimd nadat er sprake was van rookontwikkeling in het pand. In de elektrische installatie ontstond door nog onbekende oorzaak rookontwikkeling, mede hierom werd er opgeschaald naar het sein “grote brand”. Met behulp van overdrukventilators werd het gebouw geventileerd.

Bij de brand kwam er veel rook vrij. De brandweer is een geruime tijd bezig geweest om de brandhaard te zoeken. Tot zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Nadat de rook was verdreven konden alle medewerkers weer aan het werk. De brand had geen invloed op het rioolwaterzuiveringsproces.

Foto’s : Ad Staal

image

image

image

image

image

image

 

0 reacties

Rookontwikkeling in elektrische installatie afvalwaterzuivering Bonn en Meeswerf Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De hulpdiensten hebben vrijdagmiddag de waterzuivering aan het Bonn en Meeswerf ontruimd nadat er sprake was van rookontwikkeling in het pand. In de elektrische installatie ontstond door nog onbekende oorzaak rookontwikkeling, mede hierom werd er opgeschaald naar het sein “grote brand”. Met behulp van overdrukventilators werd het gebouw geventileerd.

Bij de brand kwam er veel rook vrij. De brandweer is een geruime tijd bezig geweest om de brandhaard te zoeken. Tot zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Nadat de rook was verdreven konden alle medewerkers weer aan het werk. De brand had geen invloed op het rioolwaterzuiveringsproces.

Foto’s : Ad Staal

image

image

image

image

image

image

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!