Twee gewonden na ongeval tussen motor en vrachtwagen Leeghwaterschans Zoetermeer

vrijdag 12 september 2014 21:48

Zoetermeer – Vrijdagmiddag 12 september heeft er op de Leeghwaterschans een ongeval plaatsgevonden waarbij een vrachtwagen en een motor betrokken waren.  Bij het ongeval is de bestuurder en zijn zoon gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen de motor en vrachtwagen met elkaar in botsing.

De bestuurder en zijn zoon zijn allebei op de wervelplank gelegd en zijn beide met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Leeghwaterschans is in beide richtingen volledig afgesloten in verband met het ongeval. De VOA onderzoeken de exacte toedracht van het ongeval.’

Foto’s en verslag : Sander van den Berg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

0 reacties

Twee gewonden na ongeval tussen motor en vrachtwagen Leeghwaterschans Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Vrijdagmiddag 12 september heeft er op de Leeghwaterschans een ongeval plaatsgevonden waarbij een vrachtwagen en een motor betrokken waren.  Bij het ongeval is de bestuurder en zijn zoon gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen de motor en vrachtwagen met elkaar in botsing.

De bestuurder en zijn zoon zijn allebei op de wervelplank gelegd en zijn beide met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Leeghwaterschans is in beide richtingen volledig afgesloten in verband met het ongeval. De VOA onderzoeken de exacte toedracht van het ongeval.’

Foto’s en verslag : Sander van den Berg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!