Twee gewonden na ongeval tussen motor en vrachtwagen Leeghwaterschans Zoetermeer

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zoetermeer – Vrijdagmiddag 12 september heeft er op de Leeghwaterschans een ongeval plaatsgevonden waarbij een vrachtwagen en een motor betrokken waren.  Bij het ongeval is de bestuurder en zijn zoon gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen de motor en vrachtwagen met elkaar in botsing.

De bestuurder en zijn zoon zijn allebei op de wervelplank gelegd en zijn beide met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Leeghwaterschans is in beide richtingen volledig afgesloten in verband met het ongeval. De VOA onderzoeken de exacte toedracht van het ongeval.’

Foto’s en verslag : Sander van den Berg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Advertisement -

Gerelateerd